Voor alle informatie over de training geweldloos communiceren en openhartig praten kan je ook naar de site van www.pratenisgoud.be.

Voor wie

Grote frustraties, kleine frustraties – als het over communiceren gaat – WELKOM!

Voor iedereen ( +18 ) die met minder irritatie en met meer plezier met collega’s, klanten, vrienden, kinderen, (schoon-)ouders en andere familieleden wil praten. Of je nu vaststelt dat je zelf irritatie veroorzaakt of dat anderen jou frustreren, en je geraakt er niet uit, je bent welkom! We werken in een groep met maximum 12 deelnemers.

Praktisch

In Antwerpen en omgeving

Cursus van 2 dagen

zaterdag startend om 10:00 tot 17:00

zondag startend om 10:00 tot 17:00

Najaar 2013

5 en 6 oktober 2012 en/of 23 en 24 november

Voorjaar 2014

Datum nog te bevestigen

Inschrijven

Inschrijven kan onder het rubriek ‘Inschrijven’. Voor meer info kan je ook mailen naar sybil@pratenisgoud.be

BIJDRAGE
We vragen een bijdrage van 595 euro voor organisaties en bedrijven / 395 euro zakelijk excl BTW voor de volledige reeks / 295 euro incl BTW voor particulieren

Het inschrijvingsgeld omvat:

– Toegang tot de training en handsout
– Een fris glas water of een heerlijk kopje koffie of thee tijdens de pauze

Het volledige bedrag storten 1 week voor de start van de module naar jouw keuze op rekening nummer Enna Bvba 406-2094601-90 met als mededeling ‘geweldloos communiceren’

Je deelname is van kracht zodra je overschrijving bij ons is toegekomen. Late inschrijvers kunnen een rekeninguittreksel voorleggen als bewijs van betaling.

Gespreide betalingen zijn bespreekbaar. U krijgt 10% korting als u als koppel deelneemt. Zit u financieel te krap om deel te kunnen nemen? Ook dat is bespreekbaar.

Advertentie