Via therapie wil ik mensen begeleiden en ondersteunen om inzicht te brengen in processen en patronen die hun leefwereld creëren. Ik help je op weg naar een bewuster leven in deze tijd van veelheid en versnippering. Zo kan je  leren leven vanuit je innerlijke kwaliteiten. Belangrijk daarbij is dat je in contact komt met deze kwaliteiten en ze ook echt leert kennen. Hierbij wil ik niet alleen aandacht hebben voor wat de omgeving waarin je leeft, je kan bieden, maar ook wat jij te bieden hebt aan je omgeving. Vanuit je eigen behoefte, en met behulp van toepasbare technieken zoals EFT (Emotional Freedom Technique), help ik je in processen die je tijdelijk niet alleen aankan. Samen zoeken we een weg naar de realisatie van deze innerlijke kwaliteiten om ze vorm te geven in relatie met je omgeving en met jezelf. Heb je last van depressie, heb je relatie problemen, moet je een trauma verwerken of zit je met jezelf in de knoop, dan kan gesprekstherapie je een heel eind op weg helpen.

Tarieven
Een sessie van een uur kost 50 euro, anderhalf uur 75 euro.
De betaling gebeurt contant op het einde van elk gesprek. Indien je ervoor kiest om een sessie te nemen van 45 minuten betaal je 40 euro.
Een annulatie minder dan 48 uur voor het gesprek gebeurt enkel kosteloos in uitzonderlijke omstandigheden. Zoniet wordt het gesprek aangerekend. Zonder annulatie worden de kosten hoe dan ook aangerekend.

Advertentie